Contactează-ne la +40 771 256 417
Instagram

Conferința Națională a Societății de Medicină de Urgență și Catastrofă

tehnologie noutati medicale

Dragi colegi și parteneri din domeniul medical, cu bucurie și entuziasm, vă anunțăm că Mediserv, compania de înaltă performanță în furnizarea de echipamente medicale de calitate, va fi prezentă la cea de-a IX-a Conferință Națională a Societății de Medicină de Urgență și Catastrofă. Evenimentul se va desfășura în perioada 25-28 octombrie la prestigiosul Palatul Culturii din Iași.

Conferința Națională a Societății de Medicină de Urgență și Catastrofă

Avem onoarea să vă invităm la standul nostru pentru a descoperi cele mai recente inovații în domeniul aparaturii medicale și pentru a discuta despre cum putem contribui împreună la îmbunătățirea serviciilor medicale de urgență.

În plus, suntem încântați să vă anunțăm că Diana Lăcrămioara Corpădean, reprezentant  al Mediserv, va susține o prezentare în cadrul simpozionului care va avea loc în data de 27 octombrie. Prezentarea sa se va desfășura în Sala Henri Coandă, începând cu ora 15:40, și va aborda subiectul dispozitivului Pulsar. Acest dispozitiv aduce inovație în îngrijirea rănilor și reprezintă o soluție avansată pentru tratarea eficientă a pacienților.Vă invităm să participați la această conferință importantă și să vă alăturați prezentării noastre pentru a afla mai multe despre cum tehnologia și aparatura medicală pot contribui la îmbunătățirea calității serviciilor medicale de urgență.

Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim cu voi la Conferința Națională a Societății de Medicină de Urgență și Catastrofă și să împărtășim împreună cunoștințe și experiențe în beneficiul pacienților noștri.

Cu respect,

Echipa Mediserv