Contactează-ne la +40 771 256 417
Instagram

Congresul SRATI 2024

tehnologie noutati medicale

Suntem încântați să vă anunțăm că Mediserv va fi prezent la Congresul SRATI 2024, unul dintre cele mai prestigioase evenimente din domeniul medical din România. Organizat de Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă, acest congres este un moment de referință pentru profesioniștii din domeniul medical și pentru industria de aparatură medicală.

Congresul SRATI 2024

Evenimentul va avea loc în perioada 15 – 19 mai 2024, la Centrul Internațional de Conferințe din Sinaia. Această este o ediție aniversară a congresului, unde se sărbătorește organizarea a 50 de congrese naționale ale SRATI.

La standul nostru, veți avea oportunitatea să descoperiți cele mai recente inovații în aparatura medicală, să discutați cu experți din domeniu și să explorați modalitățile prin care tehnologia poate aduce beneficii semnificative pacienților și poate avansa practica medicală în terapia intensivă și anestezie.

La acest eveniment se vor organiza și o serie de prezentări și workshop-uri în cadrul congresului, unde veți putea învăța despre cele mai noi tehnologii și soluții în domeniul anesteziei și terapiei intensive.

Vă invităm să ne vizitați la Congresul SRATI 2024  pentru a discuta cu echipa noastră de experți în domeniul medical și de a afla cum Mediserv vă poate sprijini în atingerea obiectivelor dumneavoastră, descoperind ultimele tendințe și inovații în domeniul aparaturii medicale.